2013. február 4., hétfő

Pályázatok - 6. hét

Sziasztok!

AKTUÁLIS BEADÁSOK

- A Nemzeti Közművelődési és Közgyűjteményi Intézet kulturális közfoglalkoztatási pályázatot nyújt be 2013. február elején a Belügyminisztériumba. A pályázat célja a települési kulturális feladatellátó szervezetek által végzett közművelődési, közgyűjteményi feladatokhoz, valamint a civil közösségi munkát támogató hálózat kiépítéséhez, megerősítéséhez való segítségnyújtás a tevékenységükhöz szükséges személyi feltételek anyagi támogatása által. Február 7-ig kell jelentkezni, siessetek vele!!! Már 4.000 fölött a regisztrálók száma. Itt lehet jelentkezni >>


- Január 2-től a középfokú oktatási intézményeknek van lehetőségük pályázni az a Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása (TÁMOP) című kiírásban.

- Február 4-ig lehet regisztrálni a Lakhatási integrációt modellező szociális célú településrehabilitációs kísérleti projektek megvalósítása című felhívásra.


- Március 29-ig lehet beadni a Svájci Hozzájárulás testvértelepülési és partnerségi komponensében pályázatot civil szervezetek nemzetközi (Svájc-Magyarország) együttműködésére, közös programok megvalósítására. Kiírás itt >>

FOLYAMATOSAN BEADHATÓ PÁLYÁZATOK


- November 2-től a keret kimerüléséig a Roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása a szociális és gyermekjóléti ellátórendszerben.

- Szeptember 10-től szintén a keret kimerüléséig a Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése.

 - Január 14-től az IKSZT-k szerepének erősítésére lehet forrásokat pályázni. (Február 18-ig, a forrás kimerüléséig.)

HAMAROSAN BEADHATÓ

 
- VÁLTOZÁS!!! Február 1. helyett, február 11-től lehet majd folyamatosan beadni (keret kimerüléséig) a Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével (TÁMOP-1.4.1-12/1
) kiírásra pályázatot. Összefoglaló itt >>   


- Észak-Magyarországon március 1-től bölcsőde felújításra lesz lehetőség.


- Megjelent a TÁMOP-2.2.6-13/1 jelű, „Szakképző intézmények szakmai tanárai és gyakorlati oktatói pedagógiai képzése, továbbképzése” című könnyített elbírálású pályázati felhívás. A pályázatokat 2013. február 18-tól 2013. március 14-ig lehet benyújtani.

-
Hamarosan újra Norvég Alap pályázatok. A Norvég Királyi Nagykövetség az EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmus Iroda valamint az Ökotárs Alapítvány és az Autonómia Alapítvány, a Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány, a Kárpátok Alapítvány – Magyarország ezúton tisztelettel meghívja Önt az EGT/NORVÉG CIVIL TÁMOGATÁSI ALAP MEGNYITÓ ESEMÉNYÉRE. Meghívó itt >> (A pesti infónapra már nincs hely, de a vidéki tájékoztatókat egy egri barátunk szervezi, aki azt mondta, hogy hamarosan kint lesz a lista. Figyeljétek.)
 
- Február 6. és március 4. között lehet beadni a Fenntartható városfejlesztési programok előkészítése című pályázatokat. A felhívás keretében kizárólag a településfejlesztési stratégia előkészítési folyamatának támogatására lehet pályázni.  Kiírás itt >>

Ha bármilyen kérdés adódik, hívjátok Rékát és Leót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése