2014. október 29., szerda

Göllesz Viktor Ösztöndíj

kiíró:  Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége
benyújtási határidő: 2014. november 30.

Az ösztöndíj célja
A magyarországi értelmi fogyatékos fiatalok kiemelkedő képességeinek elismerése és továbbfejlesztése, közösségi tevékenységük és beilleszkedésük támogatása és erősítése.

Az ösztöndíj tartalma
A díj 1 évre havonta 12 000 Ft ösztöndíjat (tanulmányi vagy képzési hozzájárulást) biztosít a nyertes pályázó részére. Az ösztöndíj felhasználását az átadást követő évben meg kell kezdeni.

Pályázók köre
Az ösztöndíjra azon 14-35 év közötti értelmi fogyatékos fiatalok pályázhatnak, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a munka, a tanulás, valamely sportág vagy művészeti ágban, illetve tevékenységükkel hozzájárulnak a fogyatékossággal élők csoportjának fejlődéséhez, a róluk alkotott pozitív társadalmi kép megerősödéséhez.

Pályázati feltételek
Egy pályázó csak egy pályázati anyagot adhat be.
A díjazott személyére javaslatot tehetnek szakmai és társadalmi szervezetek, a pályázó tevékenységét ismerő szakemberek, szülők, családtagok.
A javaslatot vagy önálló jelentkezést kizárólag a részletes pályázati feltételeket és tudnivalókat is tartalmazó pályázati dossziéval lehet tenni, mely az ÉFOÉSZ Központi Irodában beszerezhető személyesen a 1093 Budapest, Lónyay u. 17. I/1. címen, a 06/1/411-1356-os telefonszámon, illetve e-mailen, az efoesz@efoesz.hu címen, továbbá letölthető a Szövetség honlapjáról http://www.efoesz.hu.

Tovább a pályázatra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése