2013. január 7., hétfő

Pályázatok - 2. hét

Jó reggelt és a 2012-eshez hasonlóan boldog és sikeres új évet mindenkinek!

- Ma van a beadási határideje a Családbarát közgondolkodás népszerűsítése és a nemek közötti jobb együttműködés elősegítése című pályázatnak. 
Összefoglaló itt >>
Kiírás itt >>

- Január 10-ig kell beadni a A nemzetiségi civil szervezetek 2013. évi költségvetési támogatása / NEMZ-CISZ-13 és a A nemzetiségi kulturális kezdeményezések, programok 2013. évi költségvetési támogatása / NEMZ-KUL-13 kiírásokra a pályázatokat. EPER >>> 

- Folytatódnak az MNVH-s felhívások! Január 31-ig be lehet adni projektötleteket sokoldalú és fenntartható, vidékfejlesztéssel kapcsolatos országos, térségi és helyi fórumok, események szervezésér. Kiírás itt >> 

- Február 1-ig lehet beadni civil kezdeményezéseket a Tempus Közalapítvány által kezelt
Europe for Citizens programra. Kiírás itt >>


- Továbbra nyitva van 2013. január 31-ig a Kulturális intézmények részvétele a tanórán kívüli nevelési feladatok ellátásában.
 
- November 2-től a keret kimerüléséig a Roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása a szociális és gyermekjóléti ellátórendszerben.

- Szeptember 10-től szintén a keret kimerüléséig a Munkaerő-piaciszolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése.


- Január 02-től a középfokú oktatási intézményeknek lesz lehetőségük pályázni az a Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása (TÁMOP) című kiírásban.
 
- Január 14-től az IKSZT-k szerepének erősítésére lehet forrásokat pályázni. 


- Február 01-től folyamatosan lehet beadni a Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével (TÁMOP-1.4.1-12/1) kiírásra pályázatot. Összefoglaló itt >>
  
- Észak-Magyarországon március 1-től bölcsőde felújításra lesz lehetőség.



 Ha bármilyen kérdés adódik, hívjátok Rékát és Leót!
    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése