2014. augusztus 18., hétfő

CROSS OVER fiatalokra fókuszáló, az üzleti szféra bevonásával történő stratégiai partnerségek kialakítása Erasmus+ Program

Az NCSSZI Erasmus+ Ifjúsági Programiroda nemzetközi kezdeményezésű projektben való részvételre olyan jelentkezőket keres, akik fiatalokra fókuszáló, az üzleti szféra bevonásával történő stratégiai partnerségeket szeretnének kialakítani és ötleteiket az Erasmus+ program keretein belül valósítanák meg.


A hosszútávú képzés 3 lépcsőből tevődik össze:

I.) Hazai képzési nap (2014. szeptember 19., Budapest) > Az egynapos találkozón bemutatásra kerül a stratégiai partnerség fogalma és háttere, hosszútávú fenntartásának kritériumai etc. A résztvevőknek lehetőségük nyílik további magyar partnerek találására és előzetes terveikről való egyeztetésre. 

II.) Hazai és nemzetközi partnerségek kialakítása (2014. október-november) > Egy online platformnak köszönhetően a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy megosszák egymással elképzeléseiket terveiket illetően. A virtuális csatorna elősegíti egy-egy, már meglévő projektötlethez nemzetközi partnerek felkeresését ill. új tervek kidolgozását egyaránt. A platformon a nemzeti irodák munkatársai és a képzés trénerei egyaránt elérhetőek lesznek, hogy a résztvevők hatékonyságát szakmai tapasztalatuk révén elősegítsék. 

III.) Nemzetközi képzés (2014. december eleje, Lettország) > A legjobbnak ítélt projektek résztvevői számára lehetőség nyílik személyes találkozóra is, ahol továbbfejleszthetik ötletüket és projektjük felépítését annak érdekében, hogy minél jobb minőségű pályázatot tudjanak benyújtani az Erasmus+ program keretein belül.


Potenciális résztvevők köre:

Különböző szektorok képviselői, akik hosszútávú együttműködés keretein belül fiatalokra fókuszáló projektet szeretnének kivitelezni az üzleti szféra bevonásával:
civil szervezetek;
közintézmények, oktatási intézmények;
társadalmi vállalkozások, for-profit szervezetek, kamarák etc.


Információk a hazai képzési napról:

Időpont: 2014. szeptember 19., 10:00 – 18:00

Helyszín: Budapest
(A pontos cím egyeztetés alatt.)

Résztvevők száma: max. 25 fő

Részvételi díj nincsen, a hazai képzésre való eljutás útiköltségeit azonban a résztvevő állja. A képzés során ebédet biztosítunk. 


Figyelem!
  • A hazai képzési nap magyar nyelven zajlik, de az online platform és a nemzetközi képzés is magabiztos angol nyelvtudást igényel. 
  • A nemzetközi képzésen csak azok vehetnek részt, akik a hazai képzési napon is jelen voltak, a partnerségek kialakításában is sikerrel jártak és a nemzeti irodák által is kiválasztásra kerültek. 
  • A hazai képzésen való részvétel ingyenes, a nemzetközi képzés 10.000 Ft hozzájárulást igényel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése