2014. november 7., péntek

E.ON Advent - karácsonyi készülődés

kiíró: EON Hungária Zrt.
benyújtási határidő: 2014. november 17. 23:59

A pályázat célja:
Az advent a várakozás, a karácsonyi készülődés időszaka. Az E.ON az idei évben egy országos pályázat segítségével szeretné felhívni a figyelmet az ünnepi készülődés különleges jellegére, elősegítve a kisközösségek egymásra találását. Az E.ON országos pályázatát helyi kisközösségek számára hirdeti meg. A pályázók feladata, hogy bemutassák, hogyan készülnek közösen a karácsonyra, mint jelent abban az önszerveződő kisközösségben a szeretet ünnepe, melynek tagjai. A pályázat a kreativitásnak nem szeretne határokat szabni, ugyanakkor a kiíró E.ON olyan pályamunkákat látna szívesen, melyek aláhúzzák e téli ünnep hagyományos, több évszázados értékeit, miszerint a karácsony az öröm, a szeretet és az együttlét ünnepe.

Nyeremények
Az E.ON Advent pályázata során a bírálati szempontoknak leginkább megfelelő, legkreatívabb 24 közösséget díjazzuk. A nyertes Pályázók nem a saját közösségük, szervezetük, hanem saját településük (városuk, falujuk települési önkormányzata) számára nyerik meg a nyereményt. Az E.ON szeretné hangsúlyozni, hogy a kisközösségek a helyi közösségek részei, éppen ezért döntött úgy, hogy a nyertes pályázó szervezetek lakóhelyük önkormányzatai számára nyerjenek. A nyertes pályázatok alapján a nyeremények tehát a pályázó által megjelölt települési önkormányzat részére, mint kedvezményezett részére, adományként kerülnek átadásra.
Nyeremények:
1. 24 db kültéri, feldíszített karácsonyfa (a fa várható magassága 5 méter, a díszítése energiatakarékos LED izzókkal történik)
2. 24 db karácsonyi ajándékcsomag
3. A legkiemelkedőbb pályázatot a zsűri további nyereménnyel jutalmazza. A fődíj egy gyermekek számára biztosított adventi kézműves foglalkozás a nyertes településen.
A Nyertes pályázók és kedvezményezett települési önkormányzatok névsorát 2014. november 25-én 17 órától a http://www.eonadvent.hu oldalon tesszük közzé. A karácsonyfák és a további nyeremények átadása előreláthatólag 2014. december 1-10. között történik.

Pályázók köre:
- Főváros, Megyeszékhely/Megyei jogú városból pályázó;
- Város (de nem a Főváros, Megyeszékhely/megyei jogú város számára pályázó);
- Egyéb település számára pályázó
A pályázati kategóriák mindegyikében kerül nyertes kihirdetésre, de Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a pályázati kategóriák között nem egyenlő mértékben ossza meg a nyereményeket.

 Tovább a pályázatra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése