2013. december 9., hétfő

Amerikai Nagykövetség pályázat anyagi támogatésért

Magánszemélyek és szervezetek is pályázhatnak az Amerikai Nagykövetséghez anyagi támogatásért. A Nagykövetség rendszeresen elbírálja a Nagykövetséghez folyamodó pályázatokat.

Benyújtási határidő: folyamatos

Támogatási elvek:

  • Elsőbbséget élveznek azok a programok, melyek önfenntartó jellegűek és további jelentős külső anyagi támogatás nélkül is sikeresen folytatódhatnak.
  • Kisebb eséllyel pályázhatnak az egyszeri  programok, melyek viszonylag kevés ember érdekét szolgálják, s amelyek nem önfenntartó jellegűek, vagyis céljainak megvalósításához a későbbiek folyamán további támogatásra lesz szükség.
  • Kereskedelmi jellegű, illetve haszonérdekeltségű pályázatokat nem támogatnak.

Támogatás tartalma:

  • Az egy pályázatra megítélt összeg általában nem haladja meg az 5000 USA dollárt, azonban különösen jelentős program esetében megfontolásra kerül nagyobb összeg jóváhagyása.
  • Amennyiben a program végrehajtásához más forrásokból származó anyagi támogatásra is szükség lesz, a pályázónak jeleznie kell, hogy a további támogatók erre hivatalosan kötelezettséget vállaltak. E nélkül a Nagykövetség a kérelmet nem hagyja jóvá.

Pályázat benyújtásának módja:
A pályázók az angol nyelvű Kérelem követségi támogatásért (Request for U.S. Embassy Funding) oldalon felsorolt összes tételre vonatkozóan tudnak  - angol nyelven - információt megadni az igényelt támogatással kapcsolatban. A kitöltött dokumentumot, e-mailen tudják elküldeni a PA@usembassy.hu címre.

A pályázatokra a kézhezvétel után 30 napon belül elbírálják.

További információk a pályázási lehetőségekről elérhetőek itt>>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése