2014. szeptember 15., hétfő

VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Alapítvány pályázata a gyógyítást, gondozást vagy rehabilitációt szolgáló eszköz, gép vagy berenedezés megvásárlásának támogatására

Kiíró: VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány
Beadási határidő: 2014. szeptember 22
 
 
A pályázat tárgya
A pályázat keretében az alapítvány egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyújt a kiválasztott kórházak, intézmények részére a megelőzést, gyógyítást, gondozást, rehabilitációt szolgáló vagy ápolási, gondozási körülményeket javító eszköz, gép, berendezés megvásárlására.

Kik pályázhatnak?
A VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány pályázatán részt vehetnek a köz érdekében tevékenykedő gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények, legyenek azok bármilyen jellegű és bármilyen fenntartású intézmények. Pályázhatnak továbbá általános kórházak, feltétel azonban, hogy a megpályázandó összeg kizárólag a kórház gyermekosztályán használandó gép, berendezés vagy eszköz vásárlására fordítható.

A támogatás összege és felhasználása
 
A pályázók által elnyerhető támogatási összeg nagysága a Victoria papír, író- és irodaszerek, valamint számítástechnikai kellékanyagok 2014. január 1. és 2014. június 30. közötti időszakban Magyarországon elért forgalmának és a magánbefizetéseknek a függvénye. Az alapítvány által a jelen fordulóban maximum 3 millió Ft lesz a kifizethető összeg.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése