2012. december 3., hétfő

Pályázatok - 49. hét

November 30-án (pénteken) beadtuk a Tanoda pályázatokat, most már csak türelmesen várni (és hiánypótolni) kell Monoron, a hevesi Tarnabodon, Tarnazsadányban, Erken és Szajlán, valamint a bodrogközi Pácinban.

Aktuálisan a következő pályázatok adhatók be a közeljövőben.

- 2013. január 31-ig meghosszabbított határidővel a Kulturális intézmények részvétele a tanórán kívüli nevelésifeladatok ellátásában.

- November 2-től a keret kimerüléséig a Roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása a szociális és gyermekjóléti ellátórendszerben.

- Szeptember 10-től szintén a keret kimerüléséig a Munkaerő-piaciszolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése.

- Társadalmi felzárkózásban dolgozó civil szervezeteknek december 10-ig az Autonómiához, december 11-ig pedig a NEA-hoz még be lehet nyújtani a pályázatokat. 


Az alábbi pályázatokat még nem fogadják be, de a kiírások elérhetőek.

- Január 14-től az IKSZT-k szerepének erősítésére lehet forrásokat pályázni. 

- Vikingeknek március 1-től bölcsőde felújítás.

- Ha az eddigi évek gyakorlatát nézzük, akkor várhatóan február 1-től lehet beadni nemzetközi ifjúsági, önkéntes, vagy felnőttképzéses (élethosszig tartó tanulás) pályázatokat a Mobilitáshoz és a Tempus Közalapítványhoz


Ennyi unalmas információ után a társadalmi egyeztetésen lévő pályázatokat már nem citáljuk elő...


Ellenben két rövidhír, kit mi izgat alapon:
1. Január 20-ig még nyitva az Erotic Architecture fotópályázat..
2. A nemzeti fejlesztési miniszter szerint a rendelkezésére álló uniós források 95 százalékát már meghirdették, tervek szerint pár hónapon belül a teljes uniós keret elérhető lesz.

Üdv!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése