2012. december 10., hétfő

Pályázatok - 50. hét

Üdv, mindenkinek! 


Aktuálisan a következő pályázatok adhatók be a közeljövőben.
 
- Ma és holnap éjfélkor van a NEA működési pályázatainak beadási határideje!!!
A Nemzeti Együttműködési Alap 2013. évre vonatkozó – 2012. november 10-én közzétett – egységes működési pályázatának beadási határideje 2012. december 10. azon civil szervezetek esetében, amelyek
- a Nemzeti összetartozás kollégiumhoz,
- a Társadalmi felelősségvállalás kollégiumhoz, vagy
- a Mobilitás és alkalmazkodás kollégiumhoz
kívánják benyújtani pályázatukat (alapcél szerinti tevékenységi besorolás alapján).

2012. december 11-ig nyújthatják be a civil szervezetek
- a Közösségi környezet kollégiumhoz, vagy
- az Új nemzedék jövőjéért kollégiumhoz tartozó pályázataikat.

EPER >>>          PÁR NAP ÉS LEJÁR!  

- Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociális-, Család- és Ifjúságügyért felelős Államtitkársága pályázatot hirdetett „Családbarát közgondolkodás népszerűsítése és a nők és férfiak közötti harmonikusabb együttműködés elősegítése” témakörben január 07-ig. Hamarosan a mi weboldalunkon is lesz egy összefoglaló, addig itt nézhettek utána >>.          ÚJ!

- Január 10-ig kell beadni a A nemzetiségi civil szervezetek 2013. évi költségvetési támogatása / NEMZ-CISZ-13 és a A nemzetiségi kulturális kezdeményezések, programok 2013. évi költségvetési támogatása / NEMZ-KUL-13 kiírásokra a pályázatokat. Szintén EPER-ben. EPER >>>           ÚJ!

- December 16-ig még be lehet adni a megváltozott munkaképességű munkavállalók rehabilitációs foglalkoztatásának költségvetési támogatására pályázatot. Ha ismertek ilyen foglalkoztatót, esetleg figyelmeztethetitek, hogy közeleg a határidő. PÁLYÁZAT ITT >>>          ÚJ!

- Továbbra nyitva van 2013. január 31-ig a Kulturális intézmények részvétele a tanórán kívüli nevelésifeladatok ellátásában.
 
- November 2-től a keret kimerüléséig a Roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása a szociális és gyermekjóléti ellátórendszerben.
 
- Szeptember 10-től szintén a keret kimerüléséig a Munkaerő-piaciszolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése.
 

Az alábbi pályázatokat még nem fogadják be, de a kiírások elérhetőek.
 
- Január 02-től a középfokú oktatási intézményeknek lesz lehetőségük pályázni az a Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása (TÁMOP) című kiírásban.          ÚJ!
 
- Január 14-től az IKSZT-k szerepének erősítésére lehet forrásokat pályázni. 
 
- Vikingeknek március 1-től bölcsőde felújítás.
 
- Ha az eddigi évek gyakorlatát nézzük, akkor várhatóan február 1-től lehet beadni nemzetközi ifjúsági, önkéntes, vagy felnőttképzéses (élethosszig tartó tanulás) pályázatokat a Mobilitáshoz és a Tempus Közalapítványhoz




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése