2012. november 26., hétfő

Akinek kalapácsa van, mindent szögnek néz - hogy jól induljon a hét

Egy nagyon izgalmas, ám munkánk szempontjából kevésbé hasznos pályázatot szeretnék megosztani veletek a hét első hétfőjén...

1.000 dollárért és az In The Red magazinban való publikálásért lehet harcba szállni a fényképezőgépeitekkel. 

A Homemade Dessert nevű weboldal ugyanis fotópályázati felhívást tett közé, amiben arra buzdítanak a szervezők, hogy mindenki eressze szélnek a képzeletét, és találja meg a környezetében található épületek, hidak, helyek és terek erotikus vonatkozásait.

Az egyfordulós pályázaton a zsűri által kiválasztott első helyezett és a közönségdíjas fotós nyereménye egyaránt 500 dollár, a képek az In The Red magazin 2013. évi áprilisi számában kapnak publicitást. Sajnos nehezíti a helyzetet a 25 dolláros nevezési díj, amiért egy pályázó csak egy képet küldhet be.

“Erotikus építészet” alatt a kiírók elsősorban nem az emberi testrészekre emlékeztető konstrukciókat értik, sokkal inkább a különféle terek, anyagok, ritmusok egyedi kombinációjából fakadó erotikus hangulatok képi megfogalmazását várják. Emberi alak a képen nem kizáró ok, de a kompozíció főszerepét az építészet kell, hogy játssza.

Az erotika és pornográfia közti keskeny mezsgyén való egyensúlyozásban a kiírók segítenek a pályázóknak: csak azokat a képeket fogadják el a pályázatra, amelyek nem lépik át azt a bizonyos határt. A visszautasított képek alkotói – kis kezelési költség levonása után – visszakapják a nevezési díjat.

:-)

http://homemadedessert.org/eroarchitecture-3#.ULK-C2fPaSp

! Ez egy kistérségeknek nem kiajánlható pályázat...

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése