2012. november 19., hétfő

November végi pályázatos

November 30-ig lehet beadni a Tanoda pályázatokat, valamint a Kulturális intézmények részvétele a tanórán kívüli nevelési feladatok ellátásában című pályázatot.

Mindkettő alkalmas iskolán kívüli szabadidős tevékenységek lebonyolítására. Elsősorban azoknak a településeknek lehet hasznos, amik kimaradtak a GYEP betervezett programjaiból.

December első feléig lehet beadni az Autonómia Alapítványhoz roma integrációs kisprojekteket, valamint a 2013-as év működési költségeire támogatási igényt a Nemzeti Együttműködési Alaphoz.

Folyamatosan lehet beadni két kicsit speciálisabb témájú pályázatot. 
Az egyik a Munkaerő-piaciszolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése, a másik pedig a Roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása a szociális és gyermekjóléti ellátórendszerben. Mind a kettőről találtok fent anyagot a pályázatos blogon.

Nem árt már most készülni 2013-ra, ezért két kimondottan civileknek, önkénteseknek, felnőttképzésben résztvevőknek szóló szervezet pályázatait gyűjtöttük össze a 2013-as év elejéről.
A Tempus Közalapítványnál elsősorban nemzetközi együttműködésekre lehet pályázni önkéntesség és élethosszig tartó tanulás témában. A Mobilitás Fiatalok Lendületben Programirodája kimondottan gyerekeket, fiatalokat célzó felhívásokat tesz közé, melyek alapja többnyire szintén a nemzetközi együttműködés. Kiemelnénk a kettes alprogramot, azaz az Európai Önkéntes Szolgálatot, ahol a támogatást az önkéntesek fogadására és küldésére lehet kérni.


Ha segítség kell hívjátok Csillát, Rékát és Leót.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése