2013. november 11., hétfő

Rajzpályázat óvodák és általános iskolák számára- „Rajzolj karácsonyi ajándékot az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekeknek és/vagy családoknak!”

Benyújtási határidő: 2013. december 16. 
A pályázatot a Dr. Oetker Magyarország Kft. hirdeti meg a "Támogatjuk a családot" Program keretében. A „Támogatjuk a családot” program már évek óta segíti az SOS Gyermekfalvak lakóit.

A  rajzversenyben magyarországi óvodáknak és általános iskoláknak 2013. december 16-ig van lehetőségük, hogy pályázati anyagaikat, azaz intézményenként minimum 25 db rajzot, elkészítsék a „Rajzolj karácsonyi ajándékot az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekeknek és/vagy családoknak!” témában. Majd azokat a www.tamogatjukacsaladot.hu oldalon található online pályázati felületen belül feltöltsék. A pályázat elkészítése a honlapon történő intézményi regisztrációval kezdődik, ami még az anyagok elkészülése előtt megtörténhet.

A Dr. Oetker kifejezett kérése a pályázókhoz, hogy a rajzok készítése során tartsanak foglalkozást, és beszélgessenek el a gyerekekkel arról, hogy „mi gyerekek, nem tehetünk arról, hogy milyen körülmények között élünk. Összefogással sokkal könnyebb segíteni mindazoknak, akiknek szükségük van segítségre, figyelemre.” Ebben játszik nagy szerepet hazánkban az SOS Gyermekfalu Magyarország, akik családot és otthont adnak olyan gyerekeknek, akiknek nem élhetnek saját szüleikkel. A pályázaton résztvevő gyerekek által készítet rajzok, hiszen a figyelem, a gondolat az egyik legnagyobb ajándék, amit a többieknek adhatunk, és kaphatunk.”

A pályázat nemcsak a SOS Gyermekfalvak lakói részére szolgál meglepetéssel, hanem a rajzok beküldői is elismerésben részesülnek. A három korcsoport szerinti kategóriában osztanak ki egyéni díjakat, valamint 1+4 intézmény Közösségi díjban részesül.

A Közösségi díj, a verseny fődíja, bruttó 1 millió forint, további 4 intézmény díja bruttó 250.000 forint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése