2013. augusztus 30., péntek

„Otthon az erdőben” pályázat budapesti, és Budapest 100 km-es körzetében működő általános és középiskolák részére erdőkkel, fákkal kapcsolatos oktatási projekt tervezése és megvalósítása témában

A program célja, hogy a csatlakozó iskolák diákjai minél több időt töltsenek erdei környezetben, megszeressék a természetet, felismerjék a természeti értékeket, és mindeközben jól érezzék magukat.
A pályázat keretében az IKEA Lakberendezési Kft. jóvoltából 25 iskola részesült idén is támogatásban, hogy a beküldött projektjüket megvalósíthassák. A nyertes iskolák az anyagi támogatás mellé egy terepi eszközkészletet kaptak ajándékba.
A következő tanévre vonatkozó projekttervekkel 2013. szeptember 16-ig lehet jelentkezni. A korábbiaktól eltérően a következő tanévben 15 nyertes iskola közül 5 az MKNE szakmai díját nyeri el 2013. novemberében, 10 iskolát pedig az IKEA Family tagok választanak 2014. januárjában. A támogatások összege iskolánként 160 000 Ft lesz ismét, melynek egy részét (85 000 Ft értékben) terepi eszközkészlet formájában kapja a nyertes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése