2014. március 31., hétfő

MOL Tehetséggondozásért Díj 2014

A MOL Tehetséggondozásért Díj azoknak az áldozatkész tanároknak, edzőknek a munkáját ismeri el, akik meglátják a fiatal tehetségekben, sportolókban, művészekben a lehetőséget, és bátorítják első lépéseiket. 

A fiatal tehetségek, későbbi sikeres sportolók, művészek, szakemberek elindítása olyan áldozatkész tanárokon, edzőkön, szakembereken múlik, akik meglátják bennük a lehetőséget és bátorítják első lépéseiket. Díjunkkal az ő munkájukat szeretnék elismerni.

Kik lehetnek jelöltek?
Tanárok, nevelők, edzők, pedagógusok
- akik 18 év alatti fiatalokat oktatnak, nevelnek, segítenek, képeznek, kísérnek; 
- akik tudományos, kulturális örökségünk átadásának kiemelkedő képviselői; 
- akik olyan fórumokat hívtak életre (versenyek, találkozók, alapítványok, egyesületek, önképzőkörök stb.), amelyek elősegítették a gyerekek és fiatalok továbblépését, tehetségük kibontakoztatását; 
- akik figyelnek a hátrányos helyzetű gyerekekre, segítik őket; 
- akik szakmai és emberi kvalitásaik miatt egyaránt érdemesek az elismerésre.

A MOL Tehetséggondozásért Díj anyagi és erkölcsi elismerés, a díj értéke nettó 500.000 forint személyenként. A díjat évente négy tanárnak és négy edzőnek ítéli meg az Új Európa Alapítvány kuratóriuma.

2013-ban több mint 700 jelölés érkezett be a MOL Tehetséggondozásért Díjra. Jelenleg a 2013. évi jelölések értékelése zajlik. A jelölésekről az Új Európa Alapítvány kuratóriuma 2014. február végén hozza meg a döntést.

A 2014. évi jelölés módja: Jelölni a jelölt nevének, adatainak, elérhetőségének megadásával és rövid indokolással lehet, amely tartalmazza a jelölt pályafutásának néhány kiemelkedő állomását, amelyek az elismerést indokolják. A 2014. évi jelölések kizárólag online módon küldhetőek be 2014. február végétől 2014. december 31-ig. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése