2013. október 29., kedd

Közösségi kirándulás pályázat



Őszinte mosoly - Közösségi kirándulás pályázat “Egy nap Bugaszegen kulturális kísérőprogramokkal”. 

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. december 31.

A pályázat célja
Olyan Magyarország területén megvalósuló közösségi kirándulás támogatása, mely hozzájárul különböző – főként hátrányos helyzetű – társadalmi célcsoportok közösségi élményeinek kialakításához.

A pályázat keretében:
Csoportos kirándulás formájában egy teljes napot (10:00-tól 16:00-ig) tölthetnek el a támogatottak ingyenesen a Bugaszegi Téglagalériában az alábbi szolgáltatások igénybevételével:
  • kulturális- és egyéb kísérőprogramok (színházi előadás; zenés felnőtt- vagy gyermekműsor; animációs program; állatsimogató)
  • ebéd
  • igény esetén bruttó 90Ft/km útiköltség hozzájárulás
Pályázók köre:
Pályázatot nyújthatnak be nevelési-oktatási intézmények (óvodák, általános iskolák, szakiskolák, középiskolák, alapfokú művészetoktatási intézmények, gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézmények, többcélú intézmények); szociális intézmények, egyházak és azok intézményei, önkormányzatok; civil szervezetek; alapítványok; egyesületek.

A projektben pályázott kirándulások megvalósulásának időpontjai:
2014. március 8., április 16., április 25., május 2., május 10., május 17., május 30., június 6.

A pályázatban meg kell jelölni a megvalósítás időpontját. (Csak egy időpont jelölhető meg!)

A nyertes pályázóknak a pályázat keretében meghirdetett szolgáltatásokat térítésmentesen biztosítjuk, továbbá a helyszínre való eljutáshoz igény esetén bruttó 90Ft/km útiköltség hozzájárulást adunk előfinanszírozásban, előreutalás formájában.

A nyertes pályázókkal támogatási szerződést kötünk, melyben a felek jogait és kötelezettségeit – részletesen szabályozzuk.

Egy pályázat keretében legfeljebb 60 fős csoport kirándulásához kérhető támogatás.

Egy pályázó az ÖM-PA-2014/1 sz. pályázati felhívásra több pályázatot is benyújthat. (Több pályázat benyújtását az indokolhatja, ha a pályázó eltérő célcsoportnak és/vagy eltérő időpontban kívánja több csoport utazását megvalósítani.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése