2013. október 9., szerda

UniCredit társadalmi célú projekt – Pályázat civil szervezetek hátrányos helyzetű embereket segítő projektjei támogatására

Benyújtási határidő:  2013. november 13. 
Az UniCredit Alapítvány pályázatot hirdet non profit alapítványok és egyesületek valamint szociális szövetkezetek számára.
A pályázat célja
A pályázat célja olyan, a pályázók által vitt projektek támogatása, amelyek egyéneket és családokat segítenek hozzá, hogy saját erőfeszítéseik és tevékenységük révén javítsanak megélhetésükön.
Pályázók köre
Magyarországi székhelyű civil szervezetek: non profit alapítványok és egyesületek és szociális szövetkezetek.
A pályázat részletei
Az „UniCredit társadalmi célú projekt” pályázatra már kidolgozott és működő projekteket (Projekt) lehet beadni. Most induló kezdeményezés a jelen pályázat keretében nem támogatható.
Kizárólag olyan projektek pályázhatnak, melyek nem direkt anyagi támogatást nyújtanak magánszemélyek vagy intézmények számára, hanem egy fenntartható tevékenység bevezetésében vagy elmélyítésében segítenek.
Olyan projektek jelentkezését várják, melyeknek célja a hátrányos helyzetűek gazdasági kiszolgáltatottságának megszüntetése vagy csökkentése a saját fenntartásuk megalapozása révén.

A támogatás formája vissza nem térítendő támogatás.
1 helyezett: 19 500 EUR összegű támogatás.
2 helyezett: 18 000 EUR összegű támogatás.
3 helyezett: 16 500 EUR összegű támogatás.
A pályázónak a pályázatban bemutatott projekt teljes költségvetésének legalább 20 %-át saját erőből vagy egyéb támogatók által biztosítania.

A pályázat benyújtása
A pályázati anyagok benyújthatók postai és elektronikus úton.

A postán elküldött pályázati anyagokat a következő címre várjuk, ajánlott levél formájában, „UniCredit: Társadalmi célú projekt pályázat” megjelöléssel:

UniCredit Bank Hungary Zrt.
Makkai Katalin
1054 Budapest
Szabadság tér 5-6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése