2013. október 28., hétfő

Pályázat iskolán kívüli oktatási programok megvalósítására hátrányos helyzetűek számára

Kiíró: Roma Polgári Tömörülés
Benyújtási határidő: 2013. november 20.
A pályázat célja:
A hátrányos helyzetűek iskola időn kívüli lehetőségei számtalan esetben korlátozódnak, sok esetben megoldatlan. Olyan pályázati anyagokat várnak, melyek erre a kérdésre adnak választ, amik csökkentik az esetleges elkallódás veszélyeit.
Pályázók köre:
Minden nem Budapesten bejegyzett székhellyel / telephellyel / fiókteleppel / rendelkező non‐profit szervezet, amely a pályázat végrehajtásához megfelelő korábbi tapasztalatokkal rendelkezik, vagy az adott témában a korábbiakban már konkrét, az ehhez a kiíráshoz hasonló akciókat végrehajtott. Az alábbi non‐profit szervezetek pályázhatnak:
  • Nonprofit szervezetek (egyesület, alapítvány);
  • Nonprofit gazdasági társaságok;
Támogatás formája és mértéke:
A támogatás összege: 400.000 Ft vissza nem térítendő támogatás.
A pályázat kiírója nem köti ki, hogy a pályázó önerővel is rendelkezzen, de az elbírálásnál előnyben részesítheti azokat a pályázatokat, amelyek egyéb forrásokat is bevonnak.
Pályázat benyújtásának módja:
A kitöltött pályázati adatlap és a további kötelezően benyújtandó dokumentumokat 1 példányban aláírva, pecsételve postai úton eljuttatva a Roma Polgári Tömörülés 1073 Budapest, Barcsay utca 11. címre. További 1 példányt csatolt állományként az info@rptinfo.hu címre kell elküldeni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése