2013. szeptember 3., kedd

MNVH - helyi fórumok, események szervezése (2013. december)


MNVH - helyi fórumok, események (2013. december)
Sokoldalú és fenntartható, vidékfejlesztéssel kapcsolatos országos, térségi és helyi fórumok, események szervezésére vonatkozó, 2013. decemberében megvalósítható projektötletek benyújtására.

Beadási határidő: 2013. szeptember 20
Támogatás összege: maximum 2.000.000 Ft
Támogatás keretösszege: 25.000.000 Ft

Projektidőszak: A projektötlet megvalósítására kizárólag a jelen felhívásban meghatározott benyújtási határidő utolsó napját követő harmadik hónapban (2013. december) van lehetőség.

szakmai műhelyek, konferenciák szervezése és megrendezése, ahol módszertanilag koordinált szakmai munka, tudásátadás folyik, úgy mint:
  • szakmai konferencia 
  • szakmai műhely, workshop amely biztosítja a kiemelt vidékfejlesztési programok szakmai támogatását, tudományos figyelemmel kísérését, avagy alkalmas tapasztalatok, bevált jó gyakorlatok megosztására, cseréjére.
információs és tájékoztató fórumok vidéki szereplők részére, úgy mint:
  • kiállítás 
  • konferencia 
  • hazai vagy külföldi projektlátogatás 
  • hazai vagy külföldi tanulmányút amely alkalmas információ cserére és információ átadásra egyes érintett felek között; alkalmas a sajtó és a közvélemény informálására; elősegíti a térségközi vagy nemzetek közötti kooperációt; fórumot biztosít az MNVH és az Európai Vidékfejlesztési Hálózat (EVH) közötti együttműködés elmélyítésére.
helyi közösségek bevonásával megvalósuló helyi, illetve szakmai identitást erősítő események, a vidéki közösségek erősítését szolgáló kezdeményezések, úgy mint: 
  • mezőgazdasági, kulturális, gasztronómiai seregszemle, amely segíti a magyar vidékről alkotott összkép javítását; segíti a térségközi kapcsolatok elmélyítését, a közösségi élmény és összetartozás erősítését; ösztönzi a települések kulturális értékeinek, hagyományainak és örökségének bemutatását.

Egy benyújtási időszakban, egy témában egy Partner kizárólag egy projektötletet nyújthat be.

Lehetőség van azonban másik benyújtási időszakban ugyanazon témában újabb projektötlet benyújtására azzal, hogy egy Partner egy naptári évben legfeljebb 9 millió forint összegű finanszírozásban részesíthető.
A projektötlet benyújtása az e célból működtetett elektronikus felületen található űrlap magyar nyelvű kitöltésével lehetséges, amely a http://www.mnvh.eu/ honlapon érhető el.
A dokumentáció letölthető a http://www.mnvh.eu és a http://www.umvp.eu honlapokról.

Kitöltési útmutató:

Elszámolható költségek:

Bővebben:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése