2013. szeptember 5., csütörtök

VICTORIA A GYERMEKEKÉRT - eszközvásárlás (Victoria07/002/2013)



 a gyógyítást, gondozást vagy rehabilitációt szolgáló
eszköz, gép vagy berendezés megvásárlásához nyújtandó támogatás igénylésére 


Beadási határidő: 2013. október 4

A támogatás összege: bruttó 1 millió Ft

A támogatás keretösszege: maximum 4 millió Ft


A pályázat tárgya
A pályázat keretében az alapítvány egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyújt a kiválasztott kórházak, intézmények részére a megelőzést, gyógyítást, gondozást, rehabilitációt szolgáló vagy ápolási, gondozási körülményeket javító eszköz, gép, berendezés megvásárlására.

Kik pályázhatnak?
A VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány pályázatán részt vehetnek a köz érdekében tevékenykedő gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények, legyenek azok bármilyen jellegű és bármilyen fenntartású intézmények. Pályázhatnak továbbá általános kórházak, feltétel azonban, hogy a megpályázandó összeg kizárólag a kórház gyermekosztályán használandó gép, berendezés vagy eszköz vásárlására fordítható.

A támogatás összege és felhasználása
A pályázók által elnyerhető támogatási összeg nagysága a Victoria papír, író- és irodaszerek, valamint számítástechnikai kellékanyagok 2013. január 1. és 2013. június 30. közötti időszakban Magyarországon elért forgalmának és a magánbefizetéseknek a függvénye. Az alapítvány által a jelen fordulóban várhatóan maximum 4 millió Ft lesz a kifizethető összeg.

Az alapítvány a nyertesekkel kötendő „Támogatási szerződés” keretein belül folyósítja az elnyert összeget a nyertes pályázóknak vagy közvetlenül a nyertes pályázó által megvásárolni kívánt eszköz beszállítójának. A beszerzés megtörténtét a kedvezményezett a beszerzést igazoló számla és a megvásárolt eszköz fényképének a VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány Kuratóriuma részére történő megküldésével kell igazolja a vásárlást követő 15 napon belül. A rendelkezésre bocsátott összeg kizárólag a pályázatban megjelölt és az alapítvány kuratóriuma által jóváhagyott fejlesztésre fordítható.
Egy-egy pályázó maximum bruttó 1 millió Ft összegig nyújthat be pályázatot és egy pályázó maximum egy pályázati anyagot nyújthat be. A Kuratórium döntése ellen jogorvoslatnak helye nincs. Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázati összegnek nincs minimum alsó határa.
A kuratórium fenntartja a jogot a résztámogatásra. Több igényelt tétel esetére kérjük, hogy a pályázatban határozzanak meg preferencia-sorrendet.

Pályázat benyújtásának határideje
A pályázatok legkésőbb 2013. október 4-ig kell beérkezzenek az alapítvány honlapján lévő elektronikus felületen. Az űrlap elérhető az alábbi hivatkozáson a Pályázati űrlap kitöltése (referenciaszámot feltűntetve Victoria07/002/2013)


A pályázatok elbírálása
A beérkezett pályázatok elbírálása és a támogatandó intézmények kiválasztása és kiértesítése előreláthatólag 2013. október 31-ig megtörténik.
Írásos tájékoztatást kizárólag a nyertes pályázók kapnak.
A nyertesek listáját a honlapukon olvasható lesz.
A korábbi pályázati kiírások során támogatott intézmények listája az alábbi linken megtekinthető.

További információ emailben vagy postán

Dunakeszi, 2013. szeptember 2.
»VICTORIA A GYERMEKEKÉRT«
Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány
Kuratóriuma

Bővebben:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése