2013. október 28., hétfő

Kulturális pályázat roma kulturális közösségi programok támogatására

Teljesen hasonló kiírás, mint amit már korábban láthattatok. A támogatásban van különbség. 
Kiíró: Roma Polgári Tömörülés
Benyújtási határidő: 2013. november 20.
A pályázat célja:
Hosszú évtizedek, évszázadok óta él együtt Magyarország területén cigány és nem cigány emberek és közösségek. Ugyanakkor számtalanszor történnek félreértések, keletkeznek esetlegesen előítéletet tápláló gondolatok. Ezért várják olyan szervezetek pályázati anyagait, amelyek elsősorban hosszú távra terveznek közösséget építeni. Várjuk azon pályázatok beérkezését, amelyek különböző kulturális hátterű, közösségek egymás, kölcsönös jobb megértését célozzák
Pályázók köre:
Minden nem Budapesten bejegyzett székhellyel / telephellyel / fiókteleppel / rendelkező non‐profit szervezet, amely a pályázat végrehajtásához megfelelő korábbi tapasztalatokkal rendelkezik, vagy az adott témában a korábbiakban már konkrét, az ehhez a kiíráshoz hasonló akciókat végrehajtott. Az alábbi non‐profit szervezetek pályázhatnak:
  • Nonprofit szervezetek (egyesület, alapítvány);
  • Nonprofit gazdasági társaságok;
Támogatás formája és mértéke:
A támogatás összege: 300.000 Ft vissza nem térítendő támogatás Továbbá 100 db koncert jegy egy híres, magyar előadóművész budapesti koncertjére, mely szabadon felhasználható a pályázat végrehajtásának részeként.
A pályázat kiírója nem köti ki, hogy a pályázó önerővel is rendelkezzen, de az elbírálásnál előnyben részesítheti azokat a pályázatokat, amelyek egyéb forrásokat is bevonnak.
Pályázat benyújtásának módja:
A kitöltött pályázati adatlap és a további kötelezően benyújtandó dokumentumokat 1 példányban aláírva, pecsételve postai úton eljuttatva a Roma Polgári Tömörülés 1073 Budapest, Barcsay utca 11. címre. További 1 példányt csatolt állományként az info@rptinfo.hu címre kell elküldeni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése