2014. október 7., kedd

Pályázat az Abaúj-hegyközi kistérség, a Bodrogközi kistérség és a Sellyei kistérség helyi köznevelési intézményei óvodái és általános iskolái – számára, sportszerek és mozgáskoordinációt fejlesztő eszközök beszerzésére


Kiíró: A K&H Csoport és a K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány
Benyújtási határidő: 2014. október 30.

Pályázat tartalma
A pályázaton 2014-ben 3-5 pályázó nyer (egyenként minimum bruttó 200 000 forint, legfeljebb bruttó 500 000 forint értékben) az intézményt látogató gyerekek/tanulók fejlesztéséhez szükséges sporteszközöket, segédeszközöket, tornatermi berendezéseket, mindösszesen legfeljebb bruttó            1 500 000 forint értékben. 
A nyertesek számára a Kiíró intézményenként maximum bruttó 500 000 forintig állja a pályázati anyagban jelölt eszközök beszerzési költségeit, a Pályázó által megjelölt helyről, az általa megadott gyártótól vagy forgalmazótól.

Pályázati feltételek
A részvétel egyenlő feltételek mellett történik. A pályázaton részt vehet minden olyan köznevelési intézmény – óvoda és általános iskola – amely a 311/2007. (XI.17.) kormányrendelet alapján meghatározott leghátrányosabb helyzetű kistérségek közül az Abaúj-hegyközi, a Bodrogközi, vagy a Sellyei kistérségben végzi tevékenységét.
A pályázat elbírálása során kiemelt figyelemben részesülnek azok a pályázatok, amelyek:
·         lehetőséget adnak a sportfoglalkozások és a köznevelési intézmények kapuinak nyitásához a lakosság felé
·         bevonják a helyi civil szervezeteket
·         kapcsolatot teremtenek a különböző életkorú, aktivitású polgárok között



A pályázatról vagy a K&H a hátrányos helyzetűekért további információt Bodnár-Illés Zsófiától kaphatnak a (06 1) 350-7390/210-es telefonszámon vagy a zs.illes@well.hu e-mail címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése