2014. augusztus 11., hétfő

Pályázati Hírlevél 33. Hét




Szülősegítő szolgáltatások támogatása fogyatékos gyermekeket és felnőtteket nevelő szülők részére
A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet civil és egyházi szervezeteknek  fogyatékos gyermekeket és felnőtteket nevelő szülők részére, az ő igényeikre reagáló szolgáltatások támogatására. Az elérhető támogatás mértéke programonként 1,2 millió Forint. Tovább a pályázatra

Pályázat rendszeres táncházi programok támogatására
A Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési és Népművészet Kollégiuma pályázatot hirdetett rendszeresen működő, olyan táncházi programok támogatására, amelyek a megvalósítási időszakon belül legkevesebb 6 alkalommal, illetve heti-havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre. 
Tovább a pályázatra

Civil szervezetek infrastruktúra támogatása 
A pályázat keretében civil szervezetek jelezhetik igényüket befogadó szervezetek időlegesen rendelkezésre álló szabad infrastrukturális erőforrásainak igénybevételére.
Tovább a pályázatra



„Zöld Óvoda” pályázat
A Vidékfejlesztési Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum pályázatot hirdet óvodák számára „Zöld Óvoda” és „Örökös Zöld Óvoda" cím elnyerésére. Tovább a pályázatra


Tanulmányi ösztöndíjprogramok 

Snétberger Zenei Tehetség Központ
Tanulmányi ösztöndíjprogramot hirdet hátrányos helyzetű, zeneileg tehetséges, roma fiatalok számára.   12-18 év közötti, zeneileg tehetséges, de hátrányos helyzetű, társadalmi kirekesztettségben és szegénységben élő, elsősorban roma gyerekek, akik zenei képességeikre építve képzelik el a jövőjüket.
Tovább a pályázatra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése